Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Güvenç kaç puan aldı? 20 Eylül 2021 Pazartesi puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Güvenç kaç puan aldı? 20 Eylül 2021 Pazartesi puanları
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi yeni sezonda da sürdüren Yemekteyiz'de ikinci hafta başlıyor. Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan'ın ardından sunuculuk görevini üstlenen Zuhal Topal'ın performansıyla binlerce kişiyi yeniden ekran başına kilitleyen yarışmanın ilk gününde Gülcan Güvenç yarışacak. Yemekleri ile de 15 bin lirayı almak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? 20 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu formatlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Yemekteyiz'de geçen hafta başlayan maraton bugün devam ediyor. Pazartesiden itibaren ekranlara taşınacak olan rekabette en fazla puan toplayan yarışmacının sabırsızlıkla beklendiği zorlu maraton ilgiyle izlenecek. İlk gün yarışmacısı ise Gülcan Güvenç olarak açıklandı ve kendisi mücadeleye hazır. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Güvenç hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? 20 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 


Yemekteyiz Gülcan Güvenç menüsü

Deneyimli yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Gülcan Güvenç menüsü haberimizde yer alacak.


yemekteyiz gülcan

Yemekteyiz Gülcan Güvenç kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Gülcan Güvenç'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.