Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Güvenç kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Güvenç kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Yıllardır devam ettiği macerasında bu sezon Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğuna oturduğu Yemekteyiz'de 2. hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy göstereceği zorlu rekabetin ilk gününde yarışacak isim açıklandı. Buna göre Gülcan Güvenç rakipleri ve Zuhal Topal'ı ağırlayarak en yüksek puanı almaya çalışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Güvenç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yeni sezonuyla yayınlanmaya başlayan Yemekteyiz'de Zuhal Topal yine beş yarışmacının evine konuk oluyor. Geride kalan haftada yaşanılan rekabetin ardından bugünden itibaren başlayacak yeni maraton da ilgiyle seyredilecek. Her yarışmacının kendi günündeki performansı merak konusu. İlk günde hünerlerini sergileyecek isim ise Gülcan Güvenç olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Güvenç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Gülcan Güvenç kimdir?

Bugünden itibaren başlayan yeni haftanın ilk yarışmacısı olan Gülcan Güvenç yaşadığı talihsizliklerle adından söz ettirdi. Diğer yandan da rakiplerine sarf ettiği sözlerle de tepkilerin odağı haline geldi.  Kendisi ev hanımı ve 47 yaşında. Zuhal Topal'ın "Bu kadın kötü yemek yapmaz" sözleri izlyenlerin dikkatini çekti. Bir ara kamralardan kaydı kesmesini istedi.


Yemekteyiz Gülcan Güvenç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.