Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? Hakan Hünkaroğlu Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? Hakan Hünkaroğlu Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11'inci haftasına merhaba diyor. Pazartesiden cumaya kadar yarışacak beş yarışmacının manasız rekabetine tanıklık edilecek zorlu mücadelenin ilk bölümünde Hakan Hünkaroğlu yarışacak. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? Hakan Hünkaroğlu Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Dual Yapım'ın üstlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın beş gün boyunca konuk olacağı evlerde yarışmacılar kendilerine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirmek ve yemeklerini rakiplerine sunmak zorunda. Bugün haftanın ilk bölümü yayınlanacak ve yeni isimler açıklanacak. Fragmanda yer alan görüntülerde Hakan Hünkaroğlu'nun yarıştığı görüldü. Bu sebeple dünden bu yana kendisi hakkında birçok araştırma gerçekleştiriliyor. Erkek yarışmacıların "yemek yapamaz" algısını kırmak ve birinci olabilmek adına yarışmaya katılan genç yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? Hakan Hünkaroğlu Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Hakan Hünkaroğlu fragmanda zor anlar yaşadı. 2.5 saatlik sürede yemeklerini yetiştirmeye çalıştı. Asıl mesleği kuyumculuk. Zuhal Topal'ın yüzüğünün gerçek altın olmadığını söyleyince güzel sunucu verdiği tepki ile herkesi güldürdü. Sinide hazırladığı lezzetten sofraya getirdiği çorbaya kadar yorucu bir maratonla izleyicilerin karşısına çıkacak. Şu anda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı güzellik, cilt bakım ve kalıcı makyaj uzmanı. PhiRemoval artisti. Dudak renklendirme, eyeliner ve lifting hizmetleri de veriyor. Instagram hesabı @hakan.hunkaroglu'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? Hakan Hünkaroğlu Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.