Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kaç puan aldı? Yemekteyiz 27 Eylül Pazartesi puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kaç puan aldı? Yemekteyiz 27 Eylül Pazartesi puanları
Bugün başlayan yeni haftasıyla TV8'de yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birbirinden lezzetli yemekler sofralara gelecek. Yarışarak en yüksek puanları almaya çalışacak Hatice Hanım menüsünü en iyi şekilde masaya yansıtmak ve hafta sonunda da birinciliği kazanmak istiyor. Bunun için ise işi çok zor. Özellikle rakiplerinden gelecek puanların seviyeleri istemediği gibi olabilir ve bu da moralini bozabilir. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Eroğlu kaç puan aldı? Yemekteyiz 27 Eylül Pazartesi pu

Türkiye'nin yemek konusunda en iyi yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Yemekteyiz'de yeni sezon bomba gibi başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı haftanın ilk gününde yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Hatice Eroğlu Hanım kendisine tanınan süre zarfında önce alışverişe gidecek ardından da evinde hem rakipleri hem de Zuhal Topal'ı ağırlayarak kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Eroğlu kaç puan aldı? Yemekteyiz 27 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Hatice Eroğlu menüsü

Deneyimli yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Hatice Eroğlu menüsü haberimizde yer alacak.


hatice eroğlu


Yemekteyiz Hatice Eroğlu kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Gülcan Güvenç'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.