Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüda kimdir? Hüda Aslan Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüda kimdir? Hüda Aslan Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yılın son haftası başlıyor. Birbirinden hamrat ve bir o kadar da iddialı yarışmacılarının performanslarını sergilediği zorlu maratonda yarışacak isimler de belli oldu. Onlardan biri HÜda Aslan olarak açıklandı. İnternette kendisi hakkında pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüda kimdir? Hüda Aslan Instagram hesabı haberimizde.

Bu sezonun 16'ıncı haftası ile yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 2021 yılına nokta konuluyor. Beş yarışmacının kıyasıya mücadeleye girişeceği programın yeni haftasında herkes 15 bin liranın sahibi olabilmek adın ayarışacak. Yemekler kadar yarışmacıların yorumlarının da yarışacağı zorlu maratonda her puan altın değerinde. Cuma günü yeni yılla birlikte kazanan açıklanacak. O gün adını milyonlara duyurmak isteyen isimlerden biri de Hüda Aslan. İddiasını ortaya koyarak zafere ulaşmak isteyen genç yarışmacı hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüda kimdir? Hüda Aslan Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüda Aslan kimdir?

Bugünden itibaren hem masada hem de mutfakta rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Hüda Aslan 2 çocuk annesi. Instagram'da bir hayli fazla takipçisi bulunuyor. @hudaslan hesbaından takip edebilirsiniz. Programda yediği yemek sonrasında verdiği tepki herkesi güldürdü. 1992 doğumlu. 29 yaşında. Aslen Malatyalı. Ev hanımı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba

zuhal topal'la yemekteyiz kübra ertürk


zuhal topal'la yemekteyiz kübra ertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.