Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra kimdir? Kübra Ertürk Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra kimdir? Kübra Ertürk Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılın son haftası başlıyor. 2021 yılındaki son şampiyon olabilmek adına mücadele verecek beş isimden biri Kübra Ertürk olarak açıklandı ve güzel yarışmacı yayınlanan fragmandan bu yana ilgiyle araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra kimdir? Kübra Ertürk Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz'de bugün yepyeni bir haftanın daha ilk günü ekranlara geliyor. Bugün açıklanacak beş yarışmacı ile bilrikte 2021 yılının son şampiyonunu belirleyecek zorlu maratonda herkes iddialı ve hamaratlığını göstermek istiyor. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan fragmanda en dikkat çeken isimlerden biri de Kübra ertürk oldu. Güzelliği ile ilk andan itibaren dikkat çekmeyi başaran ve rakiplerine verdiği cevaplarla birlikte adından söz ettirecek gibi gözüken genç yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu oldu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra kimdir? Kübra Ertürk Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Ertürk kimdir?

Bugünden itibaren yayınlanmaya başlayacak olan 16. haftada beş gün boyunca ter dökerek 15 bin lirayı kazanmak adına çaba gösterecek güzel yarışmac hakkında çok sayıda izleyici bilgi edinmek üzere internette araştırmalarda bulundu. Dekolteli elbisesi ile ilgi odağı haline gelen ve Zuhal Topal'ın da övgüyle bahsettiği Ertürk; "Beni övün" şeklinde bir çıkışla haftanın ne kadar eğlenceli ve iddialı geçeceğinin sinyalini verdi. Tahir Şef ile de yaptığı atışmada çetin ceviz olduğunu ortaya koyup gövde gösterisi yaptı. Kendisi 32 yaşında. Aslen Erzincanlı. Galatasaray taraftarı.


 

zuhal topal'la yemekteyiz kübra ertürk


zuhal topal'la yemekteyiz kübra ertürk


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Ertürk Instagram hesabı

Cumaya kadar rakiplerinin karşısında hem mutfakta hem de sofrada mücadele verecek olan Kübra Ertürk'ün sosyal medyadaki hesapları da araştırılıyor. Kendisinin binlerce kişinin takip ettiği bir Instagram profili bulunuyor. @1kubraerturk hesabından takip edebilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.