Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Abbasoğlu kaç puan aldı? 1 Aralık Çarşamba puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Abbasoğlu kaç puan aldı? 1 Aralık Çarşamba puanları
TV8'de yer alan bölümleri ile izleyenler tarafından ilgiyle seyredilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni aydaki ilk günü izleyicilerle buluştu. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri zorlu maratonda bugün yarışacak isim ise Merve Abbasoğlu oldu ve süresi başladı. Kendisinden beklentiler yüksek. Peki, Merve Abbasoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Aralık Çarşamba puanları haberimizde.

Türkiye'nin yemek konusunda en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni günü ekranlardaki yerini aldı. Seyircilerin büyük bir beğeni ile takip ettiği mücadelede bugün mutfakla içli dışlı olan, Instagram'da mutfakla ilgili sayfası bulunan güzel yarışmacının bugün neler yapacağı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Merve Abbasoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Aralık Çarşamba puanları haberimizde. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yemekteyiz Merve hangi yemekleri yaptı?

Yeni haftanın üçüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Merve Abbasoğlu'nun iki bölümdür yaptığı yorumların ardından hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Sosyal medyada ünlü bir isim olan güzel yarışmacının rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkaracağı yemekler açıklandı. Buna göre birincilik mücadelesine gireceği lezzetler aşağıda sıralandı;

  • Beşamel soslu tavuk çorbası
  • Vişneli yaprak sarma
  • El açması peynir semseği
  • Ezme kebabı
  • Osmanlı usulü iç pilav
  • Yoğurtlu semizotu salatası
  • San sebastian


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Abbasoğlu

zuhal topal'la yemekteyiz merve abbasoğlu kimdir

Yemekteyiz Merve kaç puan aldı?

Yeni haftanın üçüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Merve'nin gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.