Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Sancak Genç kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Sancak Genç kimdir? Kaç yaşında ve nereli
TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden ve her bölümü izleyicileri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başladı. Bugün yeni yarışmacılar tanıtıldı ve Merve Sancak Genç adından en çok söz ettirenler arasında yer aldı. Peki, Yemekteyiz Merve kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Sancak Genç kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Birbirinden renkli yarışmacılarıyla TV8 ekranlarında yer almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 16'ıncı haftasına bugün merhaba denildi. Beş günde yarışacak yarışmacıalrın tanıtıldığı ve puan mücadelesinin başladığı zorlu maratonda çiçeği burnunda sayılacak bir gelinin marifetlerini sergileyeceği açıklandı. Merve Sancak Genç yeni haftanın yarışmacılarından biri oldu. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılarak bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Yemekteyiz Merve kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Sancak Genç kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve kimdir?

Bu haftanın dördüncü gün yarışmacısı olarak mutfağa girecek Merve Sancak Genç 28 yaşında. Doğma büyüme İstannbullu ancak aslen Siirtli. RTV ve İnsan Kaynakları Yönetimi mezunu. 3 aylık evli. Minik detaylara aşık ve dekorla ilgileniyor. Instagram hesabı @mervesancakgenc'tir.


zuhal topal'la yemekteyiz merve sancak genç

zuhal topal'la yemekteyiz merve sancak genç

zuhal topal'la yemekteyiz merve sancak genç

zuhal topal'la yemekteyiz merve genç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.