Zuhal Topal'la Yemekteyiz Miraç kimdir? Yemekteyiz Miraç Kaçıran Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Miraç kimdir? Yemekteyiz Miraç Kaçıran Instagram hesabı
Bomba gibi bir yılın ardından yeni senede de yoluna tüm hızı ile devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla izleyicilerin karşısına çıkacağı zorlu mücadelede ilk gün yarışmacısı Gökhan Miraç Kaçıran oldu. Kendisi hakkında da çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Miraç kimdir? Gökhan Miraç Kaçıran Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunucu koltuğunda oturduğu Yemekteyiz'de bugün yepyeni bir hafta daha başlıyor. 15 bin lira ödüllü programda ilk sırada yer alarak birinciliği kazanmak isteyen beş yarışmacının mücadelesine sahne olacak programda ilk gün mutfağa girecek isim Gökhan Miraç Kaçıran olarak belirlendi. Yakışıklı yarışmacının fragmandaki tavırları da dikkat çekiciydi ve kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Miraç kimdir? Gökhan Miraç Kaçıran Instagram hesabı haberimizde.



Yemekteyiz Miraç kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 86. bölümünde yarışacak olan Miraç fragmanda; "Hem batı hem de doğu yemeklerine hakimim" dedi. Ardından da her ne kadar yemeğini sevip ikinci tabağı istese de Can için; "Bazen atma Ziya diyesim geliyor" tepkisinde bulundu. Gerçek hayatta ise avukatlık yapıyor. Gökhan Miraç Kaçıran'ın Instagram hesabı @mirac_law'dır.

yemekteyiz şengül göl meral


zuhal topal'la yemekteyiz miraç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.