Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Berfu Savaş kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Berfu Savaş kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 18. bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı programda bugün Muhammet Berfu Savaş yarışacak. Kendisi hakkındaki bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Berfu Savaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Geride kalan iki günün ardından tüm hızı ile devam eden programın bugünkü yarışmacısı da belirlendi. Buna göre yemek konusunda eğitim alan Muhammet Berfu Savaş hünerlerini sergileyecek. Hafta başından bu yana kendisi hakkında sorgulamalar gerçekleştiriliyor ve kim olduğu öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Berfu Savaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Muhammet Berfu Savaş kimdir?

6 Ekim 2021 Çarşamba günü yayınlanacak olan 18. bölümde önce alışverişe çıkıp ardından da mutfakta hünerlerini sergileyecek Muhammet Berfu Savaş ile ilgili çok sayıda arama yapılıyor. Yarışmayı takip edenler internette genç yarışmacının bilgilerini öğrenmek istiyor.

  • İstanbul da yaşıyor
  • Lisans mezunu
  • Özel bir üniversitede Şef asistanlığı yapıyor
  • 22 yaşında
  • Gastronomi bölümünde eğitmen
  • Yemeklerin ön plana çıkmasını istiyor
  • Instagram hesabı @berfu.s'dir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Berfu Savaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.