Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa Gültekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa Gültekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli
TV8'in yeni sezondaki en güvendiği yarışmalardan biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ilk hafta sona eriyor. Pazartesi günü Özlem Çelik ile başlayan maratonda son noktayı koyacak isim Mustafa Gültekin olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa Gültekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türiye'nin en çok ilgi gören programlarından biri olabilmek adına başladığı yayın hayatında pazartesiden bu yana ekranlarda yerini almaya devam eden Zuhal Topal'la yemekteyiz yepyeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. TV8' yeni bir soluk getiren program pazartesi günü Özlem Çelik'in evinde başlamıştı. Bugün ise sırada Mustafa Gültekin var. Hafta finali öncesinde en yüksek puanı almak ve 15 bin lirayı kazanarak yeni sezonun ilk zaferini elde etmek isteyen deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa kimdir?

Hafta başından bu yana hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirilen Mustafa Bey özellikle küpekeri ile adından söz ettirdi. Kendisi 48 yaşında. Toptancılık yapıyor. Her kadının yemek yapabildiğini ifade eden tecrübeli yarışmacı; "Elinin lezzetini ayarlamayıp sevgisini katmıyorsa o olmaz" sözleriyle beklentisini yüksek tuttuğunu gösterdi.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.