Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kimdir? Onur Yılmaz Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kimdir? Onur Yılmaz Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başladı. Pazartesiden itibaren 6. haftası ile ekranlara gelecek olan programın yeni yarışmacıları açıklandı. Buna göre Onur Yılmaz ilk gün mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kimdir? Onur Yılmaz Instagram adresi haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla bu sezon ekranlarda izleyicilerin karşısına çıkan Yemekteyiz'in yeni haftası başladı. Birbirinden hamarat yarışmacıların milyonların önünde birincilik vereceği zorlu maratonun yeni gününde yarışacak ilk isim belirlendi. Buna göre fragmanda yer alan isim Onur Yılmaz'dı. Kendisinden beklentiler büyük ve o da oldukça iddialı. Programı izleyenler genç ve yakışıklı yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kimdir? Onur Yılmaz Instagram adresi haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kimdir?

Yemekteyiz'in bu sezonki 26. yarışmacısı olan Onur Yılmaz 35 yaşında. Bekar. Daha önce bir evlilik yaptı ancak sonrasında boşandı. Boşandığı eşinden çocukları var. Yayında da programdan sonra belki kısmetinin açılacağını söyleyip evliliğe açık kapı bıraktı. Ailesine çok düşkün. Instagram hesabı @onurylmz86'dır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.