Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Çelik kimdir, menüsü ve kaç puan aldı? 13 Eylül Pazartesi puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Çelik kimdir, menüsü ve kaç puan aldı? 13 Eylül Pazartesi puanları
Yıllarca televizyon ekranlarında yayınlanan ve izleyenler tarafından çok sevilen Yemekteyiz bu kez Zuhal Topal ile TV8'deki yerini alıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların yemek konusundaki becerilerini yarıştıracağı zorlu maratonun ilk gündeki heyecanı da herkes tarafından bekleniyor. Rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan puanlarını alacak isim ise Özlem Çelik oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz ... kimdir, menüsü ve kaç puan aldı? 13 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu ile fenomen haline gelen ve sonrasında Seda Sayan'ın da sunduğu Yemekteyiz'in yeni sunucusu Zuhal Topal oldu. TV8'in başarılı yapımda bugünden itibaren başlayacak olan yeni sezonun birbirinden hamarat yarışmacılarından ilki puan savaşı verecek ve rakipleri ile Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Belirlediği menüyü kendisine verilen sürede yetiştirmek isteyen Özlem Çelik'in performansı da ilk gün olması sebebiyle büyük önem taşıyor. 15 bin lirayı kazanmak amacıyla hünerlerini sergileyecek genç yarışmacı hakkında sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Çelik kimdir, menüsü ve kaç puan aldı? 13 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Özlem Çelik kimdir?

Bugünden itibaren başlayacak olan yeni haftanın en genç isimlerinden biri olarak dikkat çeken Özlem Çelik 37 yaşında. 14 yıllık evli. Yemek konusunda hünerlerini sergilediği bir sayfası var ve burada takipçilerine birbirinden leziz tarifler sunuyor. 2 çocuk annesi.


Yemekteyiz Özlem Çelik


 

Yemekteyiz Özlem Çelik menüsü

Güzel yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Özlem Çelik'in menüsü haberimizde yer alacak.

  • Mercimek çorbası
  • Kızartma içli köfte
  • Kuru biber dolması
  • Beşamelli mantarlı bostan patlıcan
  • Patatesi püresi
  • Enginar salatası
  • Şekerpara

Yemekteyiz Özlem Çelik
 


 

Yemekteyiz Özlem Çelik kaç puan aldı?

Yeni sezonun ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Çelik'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

Oğulcan Yıldız  4
Zübeyde Kırkdeveli  5
Büşra Yıldız  4
Mustafa Gültekin  4
Zuhal Topal  x
TOPLAM:   x

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.