Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Karakulak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Özlem Karakulak Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Karakulak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Özlem Karakulak Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 2022'deki ilk haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabette Özlem Karakulak da izleyicilerin karşısına çıkarak birincilik mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Özlem Karakulak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Özlem Karakulak Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Birbirinden iddialı isimlerin ter dökeceği zorlu maratonda bugün yer alacak olan Özlem Karakulak kendisinden söz ettirmeyi başardı. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede gireceği mutfağında göstereceği marifetleirnin yanı sıra yorumları ile de 15 bin liranın sahibi olarak evine dönmek istiyor. Kendisi hakkındaki araştırmalar da cumartesi gününden bu yana hızla sürüyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Karakulak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Özlem Karakulak Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem kimdir?

Bugün başlayacak olan 17'inci haftada yarışacak Özlem Karakulak hakkında fragman yayınlandığı günden bu yana hummalı bir sorgulama söz konusu. Melike ile girdiği tartışmada ilk defa haklı çıkabildiğini söyleyen Özlem tüm bakışları üzerine çekti. Dİğer yandan giydiği kırmız ceket, syah gömlek ve etek ile de güzelliğini ön plana çıkarmasını bildi. 37 yaşında. Gaziantepli. Kuaförlük yapıyor. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Karakulak Instagram hesabı

Pazartesiden itibaren beş gün boyunca milyınların karşısına çıkacak Özlem Karakulak'ın sosyal medyadaki profilleri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisinin 2 bine yakın takipçisinin bulunduğu bir profili vardır. @ozlemkaraa34 hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.