Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safter kimdir? Safter Karabetça Instagram ve Tiktok hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safter kimdir? Safter Karabetça Instagram ve Tiktok hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının sergileyeceği performanslarla birincilik için kıran kırana bir rekabet izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu hafta yarışacak isimelr arasında Safter Karabetça da vardı ve fragmandaki tavırları ile dikkat çekmeyi başardı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safter kimdir? Safter Karabetça kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Geçen hafta Maysa Kaya'nın birinciliği ile sona eren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan yeni yarışmacılarla sürüyor.Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin ekranlara taşınacağı zorlu programda yarışacak isimler açıklandı ve kendi günlerinde en iyi performanslarıyla 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. O isimlerden biri de Safter oldu ve fragmanda oldukça iddialıydı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safter kimdir? Safter Karabetça kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safter kimdir?

Haftanın ilk gününden itibaren birincilik için mücadele verecek olan Safter hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirildi.Yeni haftaya dair yayınlanan görüntülerde rakiplerine karşı üstünlük kurmak isteyen Safter Karabetça dövmecilik yapıyor. Plastik cerrahi konusunda da bilgi ve birikim sahibi. Yakın Doğu Üniversitesi'nde Acil Durum Teknolojisi bölümünde yüksek okul eğitimi aldı. Ardından lisans için Kıbrıs İlim Üniversitesi'nde devam etti. Acil servis ve travma hemşireliği bölümünü bitirdi. 2018-2020 yılları arasında da İstanbul Aydın Üniversitesi Halk Sağlığı Hemşireliği bölümünü tamamladı. Aynı zamanda cankurtaranlık da yaptı. Şu anda da ameliyat sonrası hemşiresi. Profesyonel yayınlar da yapıyor. 31 yaşında ve aslen Kıbrıslı.





batuhan kutlusoy

büşra karabulak


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safter Instagram ve Tiktok hesabı

Beş günlük maratonda adından sıkça söz edilecek yarışmacılardan biri olacak Safter Karabetça'nın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Ayrıca Tiktok'ta da çok sayıda etkileşim alıyor.

Instagram hesabı @safterkarabetca'dır.
Tiktok hesabı @safterixlive'dir.


safter

safter

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.