Zuhal Topal'la Yemekteyiz Samet kimdir? Samet Gürsoy kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Samet kimdir? Samet Gürsoy kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Hafta içi günlerinde yayınlanan ve herkesi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Birbirinden hamarat ve iddialı yarışmacıların açıklandığı günde Samet Gürsoy mutfağa girecek ilk isim oldu. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Samet kimdir? Samet Gürsoy kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Hafta içi günlerinde yayınlanan ve herkesi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Birbirinden hamarat ve iddialı yarışmacıların açıklandığı günde Samet Gürsoy mutfağa girecek ilk isim oldu. Yayınlanan fragmandaki mutfağı kadar eğlenceli görüntüsüyle de dikkat çeken genç isim şimdiden beklentileri yükseltti. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Samet kimdir? Samet Gürsoy kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Samet kimdir? 

Bugünden itibaren ekranlarda yayınlanacak 19'uncu hafta heyecanıyla izlenecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 91. bölüm yarışmacısı Samet Gürsoy zorlu maratonu başlatıyor. Yer aldığı mutfakta bulaşık makinesi olmaması sebebiyle zor anlar yaşayan Gürsoy, rakiplerine de çetin ceviz olduğunu gösterdi ve Banu Hanım'ın "Sizi bekliyoruz, yorum yapamıyoruz" sözlerine "Evet normalde de beni beklemeniz gerekiyor" yanıtını verdi. Fragmanın paylaşılmasının ardından çok sayıda olumlu yorum alan genç yarışmacı, KÜP'ün mutfağında hünerlerini sergileyerek puanlarını alacak. Kendisinin Instagram hesabı @samet__gursoy'dur. 
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.