Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın kimdir? Instagram hesabı
Geçen hafta başladığı yayın hayatında birbirinden iddialı yarışmacıları ağırlayan ve kıyasıya rekabetlerine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de adım adım finale doğru gidiliyor. Pazartesi günü başlayan zorlu maratonda yarışacak dördünncü isim Sibel Nazire Özgünaydın olarak açıklandı. İlk günden itibaren adından söz ettirmeyi başaran genç öğretmen hakkında araştırmalar yapılıyor ve bilgiler edinilmeye çalışılıyor. Peki, Sibel Nazire Özgünaydın kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumların

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümünde lezzet savaşına sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasında dördüncü gün başlıyor. Her biri hamarat olduğuna inanan ve hafta sonunda 15 bin lirayı kazanmak isteyen beş yarışmacının amansız rekabetinde bugün de sona erdi. Sıra yarında. Kendisine tanınan sürede önce alışverişini tamamlayıp ardından da mutfağa girecek yarışmacı Sibel Nazire Özgünaydın oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Özgünaydın kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire kimdir?

Programın 9. bölümünde milyonların karşısına çıkarak 15 bin liranın shaibi olmak isteyen Sibel Nazire Özgünaydın 33 yaşında. Bir dershanede müdür yardımcılığı yapıyor. 6 çocuk sahibi.İkinci kez oturduğu nikah masasında eşi ile 5 sene önce evlendi. Okul, çocuk ve evlilik derken girdiği zorlu sürecin altından kalkmayı başardı. Çocukları ile okula dahi gitti. Kadınların da aynı şekilde istediği zaman her şeyin üstesinden gelebileceğine inanıyor. Ailesine, çevresine, topluma ve ülkesine bağlı ve yararlı öğrenciler yetiştirmek için gayret gösteriyor.


sibel nazire özgünaydın


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sibel Nazire Instagram hesabı

Yarışacağı süre zarfında hem rakipleri hem de Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacısı Sibel Nazire Özgünaydın'ın Instagram hesabı da merak ediliyor ve araştırılıyor. Kendisini @sibelnazireozgunaydin adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.