Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir? Sinem Bozkurt Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir? Sinem Bozkurt Instagram hesabı
TV8 ekranlarında bugün yeni bir haftasına daha başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği isimler arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Sinem Öztürk de yer alıyor. Güzel yarışmacı hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir? Sinem Bozkurt Instagram hesabı.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden ve yeni haftasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk gününde yarışacak isimler tanıtıldı. Kıran kırana mücadelenin yaşanacağı zorlu müadelede yer alacak beş yarışmacı arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Sinem Bozkurt ilk andan itibaren ilgi odağı haline geldi. Sabahat Hanım'ın evine kurabiye getiren ancak rakibinin  gazabına uğrayan genç kadın hakkında birçok kişi sorgulamalarda bulunarak bilgilerini öğretnmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir? Sinem Bozkurt Instagram hesabı.


Yemekteyiz Sinem kimdir?

Yarışmanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak kendi gününde performansını sergileyecek olan Sinem Bozkurt 27 yaşında. İstanbul'da yaşıyor ve aslen Diyarbakırlı. Ankara üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Urdu Dili ve Edebiyatı mezunu. Evli ve 1 çocuk sahibi. Oğlu 14 aylık. Beşiktaş taraftarı ve yengeç burcu. Mutfağa 7 yaşından bu yana giren genç kadın yemek yapmaktan büyük keyif alıyor. Kendine, el lezzetlerine ve yemeklerine güveniyor. Bu alanda da çalışmalarını yürütüyor ve kendine ait bir sayfası var. @birfincankahvedesem profilinde tariflerini yayınlıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem Bozkurt kimdir?


Yemekteyiz Sinem Instagram hesabı

Yarışmaya katılan yarışmacıların sosyal medyadaki profilleri de mercek altına alınıyor ve takip edilmek isteniyor. Kendisinin kişisel hesabı da var. @sinembozkurtt21 profilinden takip edebilirsiniz.

Yemekteyiz Sinem Bozkurt

Yemekteyiz Sinem Bozkurt

Yemekteyiz Sinem Bozkurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.