Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tahir kimdir? Tahir Salcı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tahir kimdir? Tahir Salcı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası tüm hızı ile devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde bugün yarışacak isim Tahir Salcı oldu. İlk iki günde yorumlarıyla adından söz ettiren Salcı bugün mutfağa girerek birincilik mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tahir kimdir? Tahir Salcı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir haftaya başlandı ve birbirinden hamarat olduğunu iddia eden beş yarışmacının rekabeti sürüyor. İlk gün Berkcan konuklarının karşısına çıkmış, dün de Hüda puanlarını almıştı. Bugün de sıra Tahir Salcı'ya geldi. İki gün boyunca yorumlarıyla olay haline gelen deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve kim olduğu da öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tahir kimdir? Tahir Salcı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tahir kimdir?

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümüyle lezzet fırtınası estirecek Zuhal  Topal'la Yemekteyiz'de rakiplerine karşı mücadelesi verecek olan Tahir Salcı 36 yaşında. Lise mezunu. Anne tarafından gastronomi şehirlerinden biri olan Bolu'ya bağlı Mengen ilçesinden. Baba tarafından ise Zonguldaklı. Tahir Salcı Instagram hesabı @tahirsef'tir. Yarışmada yarışacağı açıklandıktan sonra takipçi sayısını 2'ye katlamıştır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba

zuhal topal'la yemekteyiz kübra ertürk


zuhal topal'la yemekteyiz kübra ertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.