Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olan ve yeni sezonunda da Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz'in üçüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından bugün yarışacak isim Zübeyde Kırkdeveli olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Yıllarca Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan ile ekranlara gelen Yemekteyiz'de bayrağı devralan Zuhal Topal iddialı yarışmacıları ağırlamayı sürdürüyor. Pazartesi günü Özlem Çelik ile başlayan maratonda dün de Oğulcan Yıldız performansını sergiledi. Eşinin desteğini alan ancak zor zamanlar geçiren Yıldız'ın ardından bugün de Zübeyde Kırkdeveli elinden gelenin en iyisini yapabilmek adına kolları sıvayacak. Kendisi hakkında ilk günden itibaren hummalı bir araştırma söz konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde kimdir?

Bugün belirlediği menüsünü hazırlamak için mutfağa girecek olan Zübeyde Hanım emekli reklamcı. 16 yıldır bekar ve bunu üzerine basa basa söylemek istediğini belirtti. Evinde dört vantilatör ile yaşıyor. 56 yaşında. İstanbul doğumlu ve burada yaşıyor. Yarışmada kısmetinin açılabileceği yönündeki sözleri karşılığında Zuhal Topal kahkaha ile karşılık verdi. Oğulcan Bey'i mutfağa almayacağını söylemesi yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyebilir.

ece sofuoğlu
 

ece sofuoğlu

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Instagram hesabı

Yarışmanın üçüncü gününde performansı merak konusu olan Zübeyde Kırkdeveli'nin Instagram hesabı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisine ait bir profili bulunmaktadır. @zbyde_40develi hesabından kendisini takip edebilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.