Zuhal Topal'la Yemkteyiz Hatice Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemkteyiz Hatice Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemkteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat olduğuna inanan beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı haftanın ilk gününde yarışacak ilk isim belli oldu. Buna göre Hatice Eroğlu kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak birincilik için mücadele verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Eroğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla bu sezon ilgiyle izlenmeye devam edilen Yemekteyiz'in 3'üncü haftası bugün ekranlardaki yerini alıyor. Hamarat yarışmacıların birbirlerine karşı verecekleri mücadelede elde edecekleri puanlar ve sıralamalar kazananı belirleyecek. İlk gün yarışmacısı belli oldu. Buna göre Hatice Eroğlu rakipleri ve Zuhal Topal'ı ağırlayarak yemeklerini sunacak isim Hatice Eroğlu olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemkteyiz Hatice Eroğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Hatice Eroğlu kimdir?

Bugünden itibaren önce yarışacak sonrasında ise rakiplerine puan verecek olan Hatice Hanım yayınlanan fragmanda adından söz ettirmeyi başardı. Yaşadığı ev, sahip olduğu araç ve yaşamıyla dikkat çekti. 57 yaşında. 


zuhal topal'la yemekteyiz hatice eroğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.