Zuhal Topal’la Sofrada 1 Aralık Salı puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Nuray Korkusuz]

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Aralık Salı puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Nuray Korkusuz]
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarının başında gelen ve ana haber bülteni öncesinde FOX TV'yi izlenme oranları ile başarılı bir şekilde temsil eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü başlıyor. Dün tanıtılan yarışmacılar arasından gelin olarak yarışan ilk isim Maysa Kaya'ydı. Bugün ise sırada Nuray Korkusuz'da. Güzel gelin kendisinden önce yarışan ve bundan sonra mutfağa girecek dört isimden de iyi yemek yapmak ve puanlarını almak istiyor ancak bu öyle çok kolay değil. Performansını değerlendirecek ka

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Aralık Salı yarışmacısı Nuray Korkusuz hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? sorusunun cevabı bugünün en çok araştırılan konularından biri oldu. Dün sezondur süren yayın hayatında 98. haftaya giriş yapan programda yarışacak isimler açıklandı. Gelinlerden ilki olarak mutfağa girecek isim ise Maysa Kaya'ydı. Türkmen gelin kendisine verilen 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yaparak puanlarını aldı. Kendisi de sosyal medyada büyük destek gördü ve hakkında binlerce yorum yazıldı. Bugün ise sıra Nuray Korkusuz'da. Güzel yarışmacı zor beğenen kayınvalidelerden ve sunucu Zuhal Topal'dan yüksek almak istiyor. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Nuray Korkusuz hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Nuray Korkusuz menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Nuray Korkusuz  belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Nuray Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.

 

  • Türkmen usulü un aşı çorbası
  • Cheesburger
  • Soslu fırınlanmış patates
  • Şıhıl mahşi
  • Kıymalı bal kabaklı Türkmen mantısı
  • Çıtır soğan halkası
  • Çıtır mozeralla peynir kaplama
  • Çıtır tavuk
  • Rus salatası
  • Çilekli trifle


zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada merve dilan zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş


 

Maysa Kaya'nın puanları

İkinci gün yarışacak olan Nuray Korkusuz'un puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın ikinci bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.