Zuhal Topal'la Sofrada 13 Nisan Salı Mekselina Gümüşlü kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi

Zuhal Topal'la Sofrada 13 Nisan Salı Mekselina Gümüşlü kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi
Zuhal Topal'la Sofrada'nın 13 Nisan Salı tarihinde yayınlanan 582. bölümünde yarışan Mekselina Gümüşlü'nün kaç puan aldığı merak konusu. Binlerce kişinin seyrettiği programda gözler güzel yarışmacının performansına çevrildi. Herkes kendisine ayrılan sürede en iyi formu ortaya koymasını bekliyor. Hazırlayacağı menü, yapacağı yemekler ve kayınvalidelere kuracağı sofra da bunda etkili rol oynayacak. İşte Mekselina Gümüşlü'nün bugüne dair her şeyi...

Zuhal  Topal'la Sofrada 13 Nisan Salı puan durumu merak kounsu. Dün Ayşe Çakmak ile başlayan maratonda bugün Mekselina Gümüşlü mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek. Önce dünkü rakibini ardından da diğerlerini safdışı bırakmak amacında olan güzel yarışmacı oldukça da iddialı. Özellikle pasta konusunda. Eski kayınvalidesi Sevim Alkan ile 15 bin lirayı sevin götürlmek isteyen yarışmacının performansı da şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Herkes alacağı puanları merak ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 13 Nisan Salı Mekselina Gümüşlü kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Mekselina Gümüşlü hangi yemekleri yaptı?

Bugün yarışmada birincilik adına mutfakta hem haftanın yemeğini hem de menüsünü hazırlayacak olan genç yarışmacının hangi lezzetlerle birlikte jüri karşısına çıkacağı merak ediliyor. Yemeklerin tadı kadar yetiştirilmesi de çok önemli. Her an biraz daha stres olma imkanı bulunuyor. Mekselina Hanım’ın yemekleri ve menüsü açıklandıktan ilkra haberimizde yerini alacak.


Mekselina Gümüşlü kaç puan aldı?

13 Nisan Salı günü yayınlanan 582. Bölümde yarışacak olan Mekselina Gümüşlü'nün alacağı puanlar çok kritik önem taşıyor. Hem kendisi hem de rakipleri için. Haftaya damga vurmak için iyi bir performans sergilemesi halinde morali artacak ve rakiplerine daha da zor anlar yaşatacak. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.