Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ocak Çarşamba puanları | Asiye Yenigelenler kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ocak Çarşamba puanları | Asiye Yenigelenler kaç puan aldı?
FOX TV'nin ilgiyle takip edilen ve her bölümüyle de izleyicileri ekran karşısına kilitleyen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın üçüncü günü karşınıza çıkıyor. Pazartesi günü Elif Akgöz ve dün de Pelin Akın 2.5 saatlik sürede hünerlerini sergilemişti. Bugün ise sıra Asiye Yenigelenler'de. Arnavut göçmeni güzel gelin en yüksek puanları almak ve 15 bin lirayı evine götürmek istiyor. Peki, Asiye Yenigelenler kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ocak Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

13 Ocak Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Bugün Asiye Yenigelenler yarışacak. Zuhal Topal’la sofrada 13 Ocak Çarşamba puanları 8 yıllık evli 1 çocuk annesi Asiye Yenigelenler'ın yemeklerine gidecek. Asiye Yenigelenler bugün kaç puan aldı? 13 Ocak Çarşamba Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? 13 Ocak Çarşamba Zuhal Topal yarışmacıları kim? Soruların cevaplarını detaylı olarak haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. 13 Ocak Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Puanları yetişmeyen masaya gidecek. Kaynanalar ilk başta masasında eksikleri bulunan Asiye’ye düşük vermeyeceğini dile getirirken puanlama kısmına bir çoğu düşük vermek için ellerinden geleni yaptılar.



 

Asiye Yenigelenler'in menüsü

Bugün haftanın üçüncü gününde kendi performansına imza atacak olan Asiye Yenigelenler bir hayli iddialı. Menüsünde de bunu gösterdi. Haftanın lezzeti olarak belirlenen pasta ile birlikte menüsünü birleştirecek güzel yarışmacının perofrmansı da şidmiden merak konusu. İşte Asiye Yenigelenler'in menüsünde yer alanlar;










 

Zuhal Topal'la Sofrada Asiye Yenigelenler kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Asiye Yenigelenler'in performansı cuma günkü kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Asiye Yenigelenler'in ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ocak Çarşamba puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.