Zuhal Topal’la Sofrada 2 Aralık Çarşamba puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Merve Dilan Zengin]

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Aralık Çarşamba puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Merve Dilan Zengin]
Dual Yapım imzasıyla 500 bölüme yakındır yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 98. haftasında üçüncü güne gelindi. Yarışmacıların pazartesi günü başlayan zorlu maratonunda gözler bugünkü yarışmacıya çevrildi. Yani Merve Dilan Zengin'e. Güzelliği ile ilk günden bu yana konuşulan genç yarışmacının mutfaktaki performansı da şimdiden merak konusu oldu. Kayınvalidesi ile birlikte 15 bin lira kazanmak isteyen Zengin'in işi ise çok zor. Rakibeler dişli, kaynanaları çetin. Zuhal Topal ise herkesten daha fazla etkil

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak üçüncü sezonuna devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da hafta ortası geldi çattı. Beşinci dalyaya doğru yol alan başarılı programda bugün de yine rekabet dolu bir gün izleyicileri bekliyor. Gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinin doruğa çıktığı yayında seyirciler de ekran başına kilitlenerek bu anlara tanıklık edecek. Yarışmacı ise Merve Dilan Zengin. Pazartesi günü adı açıklandıktan sonra güzelliği ile dikkat çeken ve yarışacağı an merakla beklenen Zengin'in mutfaktaki hünerleri de merak konusuydu. Kayınvalidesinin sürekli tepki gösterilmesi karşısındaki bugün alacağı puan sabırsızlıkla öğrenilmek istenen Merve Dilan Zengin sadece 15 bin lirayı kazanmayı düşünüyor. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Merve Dilan Zengin hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.


 

Merve Dilan Zengin menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Merve Dilan Zengin, fragmanda yaptığı yemeklerle adından çok söz ettirdi. Mumbar için kolları sıvayan güzel yarışmacıya kayınvalidelerden biri karşı çıkarak 'Ben bunu yemem' ifadelerini kullandı. Merve Hanım da 'Onu yemem bunu yemem yok. O zaman neden geldiniz?' karşılığını verdi. Gergin bir gün daha izleyicileri bekliyor gibi.


 

zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada merve dilan zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş


 

Merve Dilan Zengin'in puanları

Üçüncü gün yarışacak olan Merve Dilan Zengin puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın üçüncü bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada Merve Dilan Zengin

Zuhal Topal'la Sofrada Merve Dilan Zengin

Zuhal Topal'la Sofrada Merve Dilan Zengin

Zuhal Topal'la Sofrada Merve Dilan Zengin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum