Zuhal Topal'la Sofrada 21 Ocak Perşembe puanları | Duygu Yeşiltaş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Sofrada 21 Ocak Perşembe puanları | Duygu Yeşiltaş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın dördüncü günü Duygu Yeşiltaş ile devam ediyor. Pazartesi gününden bu yana süren rekabette alınacak her puan büyük önem taşıyor ve haftanın kaderini belirleyecek. Duygu 2.5 saatlik süre zarfında belirlediği menü ile birlikte en yüksek puanları elde etmek amacında. Peki, Duygu Yeşiltaş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? 21 Ocak Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin hafta içi günlerinde yayınlanan gelin ve kayınvalide yarışmasları arasında en çok izlenenler arasında yer alan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Pazartesiden bu yana devam eden yarışta bugün hünerlerini sergilemek üzere mutfağa girecek ve kollarını sıvayacak isim ise Duygu Yeşiltaş. Zöhre Taşlı'nın ardından gözler genç gelinde. Elinin hamaratlığını göstermek ve 15 bin lirayı kazanmak amacıyla mutfağa girecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Duygu Yeşiltaş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? 21 Ocak Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Duygu Yeşiltaş yemekleri ve menüsü

Bugün villanın mutfağına girerek en yüksek puanı almaya çalışacak olan Duygu Yeşiltaş'ın hazırlayacağı yemekler kaderini belirleyecek. Haftanın lezzeti olarak belirlenen falafelin yanındaki yemeklerle birlikte puanlarını alacak. Kendisini en üst sıraya taşımak isteyen Duygu Hanım'ın menüsü aşağıda yer almaktadır...










 

Zuhal Topal'la Sofrada Duygu Yeşiltaş kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Duygu Yeşiltaş'ın performansı cuma günkü kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Duygu Yeşiltaş'ın ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 21 Ocak Perşembe puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.