Zuhal Topal'la Sofrada 22 Aralık Salı yarışmacı kaynana Esra Yılmaz kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Aralık Salı yarışmacı kaynana Esra Yılmaz kimdir
Türkiye'nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide yarışması formatına sahip olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Biririnden iddialı gelinler kadar kayınvalidelerin de puan savaşına dönen mücadelede ikinci gün yarışmacısı belirlendi. Buna göre bugün Esra Yılmaz rakibelerini ağırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 22 Aralık Salı yarışmacı kaynana Esra Yılmaz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Her geçen gün artan heyecanıyla hafta finaline doğru giden Zuhal Topal'la Sofrada'da birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideler hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Çok sayıda mesajın atıldığı ve başvuruların da yapıldığı programda renkli yarışmacılar sofralara lezzet, yüzlere neşe katmayı sürdürüyor. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla önemli oranlar elde eden yayınlarda bugün yarışacak kayınvalide de belli oldu. Buna göre bugün Esra Yılmaz rakibelerini ağırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 22 Aralık Salı yarışmacı kaynana Esra Yılmaz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Yılmaz kimdir?

Zuhal Topal'ın yanına oturarak rakibelerinden gelen eleştirileri dinleyecek ve onlara cevap verecek olan Esra Hanım hakkındaki araştırmalar bugün daha da sıklaştı. Kendisi Urfalı, atarsa damarı konuşturur puanları. Ankara'dan geliyor. Tek hedefi 15 bin lirayı kazanmak.










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.