Zuhal Topal'la Sofrada 25 Ocak Pazartesi yarışmacısı Gülay Nigar kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada 25 Ocak Pazartesi yarışmacısı Gülay Nigar kimdir
Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışmalarından biri olarak hafta içi günlerinde yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal’la Sofrada’nın yeni haftası başlıyor. Puanlarıyla hem haftanın kaderini hem de kazanacak isimleri belirleyecek olan kayınvalidelerin ilki belli oldu. Buna göre gelinine mutfakta yardım edecek, rakibelerine karşı psikolojik savaş verecek kayınvalide açıklandı. Buna göre Gülay Nigar programda yarışacak. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Gülay Nigar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Zuhal Topal'la Sofrada - Gülay Nigar 25 Ocak Pazartesi günü yarışan Beyzanur Alptekin'in kaynanası Gülay Nigar kimdir? Aslen nereli? Gülay Nigar rakip gelinlere kaç puan verdi? 25 Ocak Pazartesi yarışmacı kaynana Gülay Nigar hakkında merak edilen bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. Bugün yayınlanacak olan 526. bölümde rakibelerini ve Zuhal Topal'ı masasında ağırlayacak olan Gülay Nigar Hanım hakkında birçok sorgulama gerçekleştirilerek hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Gülay Nigar kimdir?

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün rakibelerinden gelecek eleştiriler karşısında vereceği puanlar merak konusu olan Gülay Nigar ile ilgili bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisine güveni tam. Tek hedefi yarışmadan 15 bin lira ile dönerek hayallerine ulaşabilmek. Eski aşçı.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.