Zuhal Topal’la Sofrada 26 Kasım Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Deniz Ariz]

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Kasım Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Deniz Ariz]
FOX TV ekranlarının en sevilen en çok izlenen ve en çok eğlendiren yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 484. bölümünde yarışacak gelin olarak Deniz Ariz açıklandı. Kayınvalidesi Aynur Ariz ile birlikte mutfağa girecek olan genç gelin, kendisine not verecek kayınvalidelerle birlikte Zuhal Topal'ın gözüne girmeye çalışacak. Rakibelerin düşük puan vermek ve eleştirmek adına pusuya yattığı günde Zuhal Hanım'ın puanları final bölümünde belirleyici rol oynayacak. Peki, Deniz Ariz hangi yemekleri yaptı ve kaç puan

Zuhal Topal'la Sofrada Deniz Ariz menüsü, yemekleri ve aldığı puanlar merakla öğrenilmek isteniyor. Adım adım beşinci dalyaya doğru gidilen programda bugün yeni bir heyecan daha ekranlara taşınacak. Bilindiği üzere pazartesi günü açıklanan yarışmacılardan ilk Bilge Aslı Erkuş olmuştu ve puanlarını alarak haftanın açılışını yapmıştı. Salı günü Sibel Terzioğlu hünerlerini sergilemişti. Hafta ortasında ise Figen Acar kendisini Türkiye'ye ispat edecek yemekler için ocağın altını açarak mutfağa girdi. Bugün ise sıra Deniz Ariz'de. Genç yarışmacının tek hedefi büyük ödülü kazanabilmek. Peki, Deniz Ariz hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Deniz Ariz menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Deniz Ariz belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Deniz Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.

Zuhal Topal'la Sofrada Deniz Ariz

Zuhal Topal'la Sofrada Deniz Ariz

Zuhal Topal'la Sofrada Deniz Ariz

Zuhal Topal'la Sofrada Ariz

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel

Zuhal topal'la sofrada çiğdem

Zuhal topal'la sofrada eda uzun

Zuhal topal'la sofrada ezgi zeynep deniz

Zuhal topal'la sofrada kübra övgün

Zuhal topal'la sofrada elif katırcı


 

Deniz Ariz'in puanları

Dördüncü gün yarışacak olan Deniz Ariz'in puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın dördüncü bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.