Zuhal Topal'la Sofrada 26 Ocak Salı yarışmacısı Gözde Yılmaz Türk kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada 26 Ocak Salı yarışmacısı Gözde Yılmaz Türk kimdir
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olarak birbirinden renkli gelinleri ve kayınvalideleri ağırlamaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci günü başlıyor. Salı günü mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek ve hem kayınvalidelerden hemd e Zuhal Topal'dan puanlarını alacak isim Gözde Yılmaz Türk oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 26 Ocak Salı yarışmacısı Gözde Yılmaz Türk kimdir? İşte detaylar...

İzleyenlere kahkaha ve sofralara lezzet katan Zuhal Topal’la Sofrada’nın yeni gelin ve kayınvalideleri dün açıklandı. Beş gün boyunca mücadelesini ortaya koyacak 10 yarışmacının rekabetinde alınacak puanlar sonrasında bir takım 15 bin lirayı kazanacak ve evine götürecek. İkinci gün mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek ve en yüksek puanı almak isteyen yarışmacı gelin ise Gözde Yılmaz Türk oldu. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Gözde Yılmaz Türk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal’la Sofrada Gözde Yılmaz Türk kimdir?

Yarışmanın bugün yayınlanacak olan 527. Bölümünde el marifetlerini kayınvalidelerin ve Zuhal Topal’ın beğenisine sunacak olan güzel gelin 6 yıllık evli. 1 çocuk sahibi. 2015 yılında eşi ile evlendi. Yemek yapmayı çok seviyor. Sunumları çok konuşuluyor.Hedefi 10 bin lirayı kazanıp Türkiye'ye marifetlerini ispat edebilmek.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.