Zuhal Topal’la Sofrada 3 Aralık Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Zeynep Kübra Erdal]

Zuhal Topal’la Sofrada 3 Aralık Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Zeynep Kübra Erdal]
FOX TV ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da final öncesindeki son güne gelindi. Pazartesi günü başlayan maratonda gelinler hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Bugün sıra Zeynep Kübra Erdal'a geldi. Kendisinden önce yarışan üç gelin ve yarınki rakibesinden daha fazla puan almak isteyen genç gelinin işi kolay değil. Kayınvalideler eleştiriye hazır. Zuhal Topal'ın yorumları ise her şeyi farklı bir tarafa çevirebilir. Çünkü vereceği puanlar birinciyi değiştirebiliyor. Pe

Yıllardır bitmeyen rekabeti ile gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya yarışına sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Pazartesi Maysa Kaya'nın mutfağa girerek haftaya merhaba dediği günün ardından Nuray Korkusuz hünerlerini sergilemişti. Dün de ocağının başına geçen ve kayınvalidelerin karşısına çıkan isim Merve Dilan Zengin olmuştu. Bugün ise gözler Zeynep Kübra Erdal'ın üzerinde. 22 yaşındaki genç gelin, enerjisine güvenerek girişeceği maratondan mutlu sonla ayrılmak amacında. Pazartesi günü adı açıklandıktan sonra mütevazılığı ile dikkat çeken ve yarışacağı an merakla beklenen Erdal'ın mutfaktaki hünerleri de merak konusuydu. Kayınvalidesi Münevver ile birlikte ilk sıraya oturmak isteyen Zeynep Kübra Erdal sadece 15 bin lirayı kazanmayı düşünüyor. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Zeynep Kübra Erdal hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.


 

Zeynep Kübra Erdal menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Zeynep Kübra Erdal, fragmanda yapamadığı yemeklerle çok konuşulacak. Menüsünü yetiştiremeyen güzel geline kayınvalidelerden tepki gelirken kayınvalide Münevver Hanım da bu sözlerden nasibini alacak. Ancak Münevver Hanım'ın pozitifliği e herkesin dikkatini çekti. Zeynep Kübra Erdal'ın menüsü, yemekleri ve aldığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde okunabilecek.

zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş


 

Zeynep Kübra Erdal'ın puanları

Dördüncü gün yarışacak olan Zeynep Kübra Erdal puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın dördüncü bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada merve dilan zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.