Zuhal Topal’la Sofrada 4 Aralık Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Nazlı Kübra Keleş]

Zuhal Topal’la Sofrada 4 Aralık Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Nazlı Kübra Keleş]
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da 15 bin lira için verilen yemek mücadelesinde son güne gelindi. Pazartesi gününden itibaren ekranlara gelen programda bugün bir takım büyük ödülle programdan ayrılacak. Bunun için de kıyasıya rekabet söz konusu. Son gelin olan Nazlı Kübra Keleş hünerlerini sergileyecek. Yapılacak puanlamanın ardından da birinci açıklanacak. Günün gelini Nazlı Kübra Hanım ise elinden gelenin en iyisini yaparak zirvede yer almak amacında. Peki, Z

Bitmek bilmeyen enerjisi, renkli kounkları ve yarışmacılarıyla adından söz ettirmeye devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta finali daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü başlayan 98. haftanın ilk gelini Maysa Kaya olmuştu. İkinci gün ise Nuray Korkusuz yarıştı. Sıra hafta ortasına geldiğinde ise Merve Dilan Zengin hünerlerini sergilemişt. Dün de Zeynep Kübra Erdal final öncesi mutfağa girmişti. Bugün ise final gününde gözler son gün yarışmacısı olan Nazlı Kübra Keleş'te. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede kayınvalideleri ve Zuhal Topal'ı etkileyerek ilk sırada yer almak ve 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Ancak bunun için işi hiç de kolay değil. Kaynanalar yorumlarıyla adet ateş çemberi oluşturacak. Zuhal Topal’la Sofrada Nazlı Kübra Keleş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.İyi seyirler dileriz.


 

Nazlı Kübra Keleş menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Nazlı Kübra Keleş belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Nazlı Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.

zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş


 

Nazlı Kübra Keleş'in puanları

Son gün yarışacak olan Nazlı Kübra Keleş puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın beşinci bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada merve dilan zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.