Zuhal Topal'la Sofrada 6 Ocak Çarşamba yarışmacıları Nil Öztürk ve Senihan Öztür kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada 6 Ocak Çarşamba yarışmacıları Nil Öztürk ve Senihan Öztür kimdir
Televizyon ekranlarının en çok izlenen gelin ve kayınvalide yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın hafta ortasına gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilemeye devam ettiği programın üçüncü gününde mutfağa girecek isimler Nil Öztürk ve Senihan Öztürk oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 6 Ocak Çarşamba yarışmacıları Nil Öztürk ve Senihan Öztür kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Sofrada 6 Ocak 2021 Çarşamba yarışmacıları kimdir? sorusu günün en çok araştırılan konularının başında geliyor. Özellikle ev hanımlarının ilgiyle izleyip yemeklerini kendi mutfaklarında denedikleri yarışmada yarışacak isimler hakkındaki bilgiller de öğrenilmek isteniyor. Seyirciler yarışmacıların gerçek hayatta kim olduklarını öğrenmek ve hatta onlara ulaşarak tanışmak istiyor. Destekledikleri yarışmacılara mesajlarla moral vermek amacıyla sorgulamalar da gerçekleştiren çok sayıda kişi için yeni günün isimlerini sizler için tanıtıyoruz. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 6 Ocak Çarşamba yarışmacıları Nil Öztürk ve Senihan Öztür kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Nil Öztürk kimdir?

6 Ocak 2021 Çarşamba günü izleyicilerin karşısına çıkarak hünerlerini sergilemek isteyen Nil Öztürk ile lgili araştırmalar sürüyor. Genç ve güzel yarışmacı kolları sıvadıktan sonra 15 bin lirayı alabilmek adına süreyi en iyi şekilde kullanmak istiyor. Bugün kayınvalidelerden puanını alarak hafta sonu Zuhal Topal'ın ekleyeceği notla birlikte büyük ödülü evine götürmek amacında olan Öztürk ile ilgili detaylar aşağıda bulunmaktadır.

  • Kendisi öğretmen
  • Bir çocuk annesi
  • Farklı lezzetlere açık biri
  • 5 yıllık evli
  • 2015 yılında evlendi
  • Kendisine güveni tam
  • Ankara da yaşıyor

zuhal topal'la sofrada 6 ocak 2021 nil öztürk
 

Zuhal Topal'la Sofrada Nil Öztürk kimdir?

Bugün gelini Nil'in yemek hazırladığı sürenin bir bölümünde mutfağa girip diğerinde ise Zuhal Topal'ın yanına oturarak masada kendisine ve yemeklere gelen eleştirileri yanıtlayacak olan Senihan Hanım hakkında ad birçok araştırma yapılıyor. Hafta başından bu yana eleştirileri ile dikkat çeken deneyimli kayınvalidenin kim olduğuna dair bilgiler edinilmek isteniyor. Büyük ödülü evine götürmek amacında olan Öztürk ile ilgili detaylar aşağıda bulunmaktadır.

  • Yemek ayırmıyor
  • Sunuma çok dikkat ediyor
  • Haksızlığa asla gelemiyor
  • Ankara da yaşıyor

zuhal topal'la sofrada 6 ocak 2021 senihan öztürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.