Zuhal Topal'la Sofrada 9 Haziran Çarşamba yarışmacıları Fatma Türk ve Güliser Türk kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Haziran Çarşamba yarışmacıları Fatma Türk ve Güliser Türk kimdir?
FOX TV'nin sevilerek izlenen, eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bölüm başlıyor. Birbirinden iddialı beş takımın yarıştığı sezonun son haftasında üçüncü gelin ve kayınvalide kolları sıvayarak mutfakta ve sofrada mücadele verecek. Bugünün yarışmacıları ise Fatma Türk ve Güliser Türk oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 9 Haziran Çarşamba yarışmacıları Fatma Türk ve Güliser Türk kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Adım adım sezon finaline doğru giden Zuhal Topal'la Sofrada'nın 623. bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Pazartesiden bu yana devam eden maratonda yaşanacak heyecan şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Üçüncü gün gelin ve layınvalidesinin performanslarıyla  birinciliği hedeflediği gün yapılacak yemekler, hazırlancak menü ve alınacak puanlar izlenmek isteniyor. Kendileri hakkında da sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Zuhal Topal'la Sofrada 9 Haziran Çarşamba yarışmacıları Fatma Türk ve Güliser Türk kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Fatma Türk kimdir?

Kayınvalidesi Güliser Türk ile birlikte bugün puan savaşı verecek olan Fatma Türk 2 çocuk annesi. Aslen Şanlıurfalı. İstanbul da yaşıyor. Yöresel yemekleri çok iyi biliyor. Eli oldukça lezzetli. Çok heyecanlı. Duygusal bir yapısı var. Hedefi 15 bin lirayı kazanmak ve evine dönmek. Daha önce Elif Abış, Pınar Çiçek, Nurgül Sarıcan ve Gamze Şahin ile yarıştığı maratondan galio ayrışarak 15 bin liranın sahibi olmuştu.

Güliser Türk kimdir?

Damak lezzetine güveniyor. Gelininin yemeklerien toz kondurmuyor.

Fatma Türk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.