Zuhal Topal'la Sofrada 9 Şubat Salı yarışmacısı Gülfidan Dönmez kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Şubat Salı yarışmacısı Gülfidan Dönmez kimdir
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlara geliyor. Dün başlayan yeni haftanın ikinci gününde yarışacak isim açıklandı ve Gülfidan Dönmez kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayarak birincilik mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 9 Şubat Salı yarışmacısı Gülfidan Dönmez kimdir? Kendisi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal’la Sofrada’nın bugün yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Renkli yarışmacıları ağırlamaya devam eden program yine zorlu bir süreç ve 15 bin lirayı isteyen gelin ile kaynana daha karşınızda olacak. Büyük ödül mücadelesi için ilk olarak mutfağa girecek isim de açıklandı. Buna göre kayınvalidesi ile hazırladığı menüyü en iyi şekilde masaya taşımak amacında olan Gülfidan Dönmez'in performansı merak konusu. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Gülfidan Dönmez kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Zuhal Topal’la Sofrada Gülfidan Dönmezkimdir?

Haftanın ikinci günü mutfakta hünerlerini sergileyerek adını ilk sıraya yazdırmak ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen Gülfidn Dönmez 2 yıllık evli. Bir çocuk annesi. Bu haftanın en genç gelini. 8 yaşında mutfağa girdi. Kendisine çok güveniyor. Fragmanda yayınlanan bölüme göre işi çok zor. Çünkü ilk olarak sofrada ağırladığı kayınvalideler ve Zuhal Topal'ın karşısına üstünü değiştirmeden çıktı. Diğer yandan kayınvalidelere hoş geldiniz demedi. Bu sebeplerden dolayı değerlendirmeler ve puanlar negatif olabilir. Çünkü son zamanlarda yemekten çok farklı noktalar baz alınarak puanlama yapıldığı yönünde sosyal medyada birçok mesaj var.

Zuhal Topal'la Sofrada Şahine

Zuhal Topal'la Sofrada Gülfidan

Zuhal Topal'la Sofrada Şeyma Nur Cici

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Özbey

Zuhal Topal'la Sofrada Nermin Aksoy








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.