Zuhal Topal'la Sofrada Altın Seyitmyradova kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Altın Seyitmyradova kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bugün yeni haftasına başladı ve ilk yarışmacısı da belli oldu. Kendisine verilen 2.5 saatlik sürede 5 yemek ve 1 tatlı yapmak zorunda olan gelin Altın Seyitmyradova olarak açıklandı. Genç gelin ile ilgili bilgiler de merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Altın Seyitmyradova kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Pazartesiden cumaya kadar yarışan gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesi sürüyor. Beş bölümde kayınvalideler sofrada, gelinler ise mutfakta ellerinden gelenin en iyisini yaparak 15 bin liranın sahibi olabilmek istiyor. Zamana karşı yarışta büyük bir stres yaşayan yarışmacılar rakibeleri ile de mücadele halinde oluyor. Bugün haftanın ilk performansına imza atacak isim ise Altın Seyitmyradova oldu.  Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 28 Aralık Pazartesi gelini Altın Seyitmyradova kimdir? Detaylar haberimizde.


Altın Seyitmyradova kimdir?

Pazartesi günü yarışacağı açıklanan gelinler arasında yer alan Altın Seyitmyradova 3.5 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Karnında taşıyor 3 aylık bebeğini. İkinci kez evlendi. Türkmen gelini.

















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.