Zuhal Topal'la Sofrada Asiye Yenigelenler kimdir? | 13 Ocak Çarşamba yarışmacı gelin

Zuhal Topal'la Sofrada Asiye Yenigelenler kimdir? | 13 Ocak Çarşamba yarışmacı gelin
FOX TV'nin hafta içi günlerinde gelin ve kayınvalidelerin puan savaşına sahne olduğu Zuhal Topal'la Sofrada'da üçüncü bölüm başlıyor. Yeni haftanın ilk yarışmacı gelini Elif Akgöz olmuştu. Dün de Pelin Akın yarıştı. Bugün ise sıra Asiye Yenigelenler'de. Genç gelin kendisine verilen sürede en iyisini yapmaya çalışacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ocak Çarşamba yarışmacı gelin Asiye Yenigelenler kimdir? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada Asiye Yenigelenler 13 Ocak Çarşamba günü Zuhal Topal’la Sofrada programında yarışan Asiye Yenigelenler Kimdir? Kaç yaşında? Kaç yıllık evli? Eşinin adı ne? Zuhal Topal’la Sofrada Asiye Yenigelenler kaç puan aldı? sorularının cevaplarını bu yazımızda detaylı bir şekilde sizleri bekliyor. Bugün yayınlanacak olan 518. bölümde hünerlerini sergileyecek olan Asiye Hanım hakkında birçok sorgulama gereçkleştirilerek hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor.



Zuhal Topal'la Sofrada Pelin Akın kimdir?

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün yarışacak Asiye Yenigelenler'in yemekleri kadar bu süre zarfında göstereceği enerji ve alacağı puanlarda kaderini belirleyecek. Pelin Akın 34 yaşında. İki çocuk annesi. Arnavut asıllı. İnatçı bir yapıya sahip. Yemekleri için kurs aldı. Bursa'da yaşıyor. Programdaki tek hedefi 15 bin lirayı kazanıp eve dönmek.










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.