Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem kimdir? Çiğdem Tamam Öztürk kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem kimdir? Çiğdem Tamam Öztürk kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş takımın yarıştığı final haftasında bugün mutfağa girecek gelin Çiğdem Tamam Öztürk olarak açıklandı. Kendisi hakkında da birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem kimdir? Çiğdem Tamam Öztürk kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Şampiyonlar Ligi haftası devam ediyor. Birbirinden iddialı ve renkli yarışmacıların büyük bir rekabete sahne olan mücadelelerinde artık sona doğru geliniyor. Gelinler mutfakta kolları sıvarken rakiplerinin kayınvalidelerinden tam puan almaya çalışıyor. Bugünün yarışmacısı ise Çiğdem Tamam Öztürk olarak belirlendi. Daha önce diğer yarışmacılar gini birincilik elde eden Öztürk aynı başarıyı tekrarlamak ve sezona damgasını vurarak 15 bin liralık ödülle evine dönmek amacında. Kendisi hakkında da birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem kimdir? Çiğdem Tamam Öztürk kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem kimdir?

Daha önce 17 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 190. bölümde yarışan Çiğdem Tamam Öztürk, son günün stresini iyi kaldırmış ve yarışmadan galip ayrılmıştı. Çeşm-i Nigar çorbası, kırmızı biber dolması, muffin pizza, konak kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salata ve ay dilimli baklava ile yarışan Çiğdem Hanım, 23 puanla Sultan, Şadiye, Mine ve Bediha'yı geride bırakarak ödülün sahibi olmuştu. Temizlik takıntılı. Tek derdi kocası. Aslen Rizeli ancak Ankara'da doğup büyüdü. 41 yaşında. 2 çocuk annesi.

Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem Tamam Öztürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.