Zuhal Topal'la Sofrada dövmeli kaynana Aynur Tokmak kimdir? 23 Aralık Çarşamba

Zuhal Topal'la Sofrada dövmeli kaynana Aynur Tokmak kimdir? 23 Aralık Çarşamba
Türkiye'nin en çok izleyicisine sahip gelin ve kayınvalide yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve renkli kayınvalidelerin mücadelesinde bir kez daha gözler yeni kaynanaya çevrildi. Yani Aynur Tokmak'a. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada dövmeli kaynana Aynur Tokmak kimdir? 23 Aralık Çarşamba günü yarışmacısı ile ilgili her şey haberimizde yer alıyor.

Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti ekranlara taşıyan ve renkli yarışmacılarıyla da her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir bölüm daha televizyondaki yerini alıyor. Kıyasıya rekabete sahne olan programda gelinler ve kayınvalidelerin de yarışacakları günlerde kendileri hakkında araştırmalar daha fazla yapılıyor ve internette sorgulanıyor. Bugün kolları sıvayacak isim ise Nurcan Yağbasan


 

Aynur Tokmak kimdir?

Zuhal Topal'ın yanına oturarak rakibelerinden gelen eleştirileri dinleyecek ve onlara cevap verecek olan Aynur Hanım hakkındaki araştırmalar bugün daha da sıklaştı. Kendisi dövmeleri ile de çok konuşuşacak. Tek hedefi 15 bin lirayı kazanmak.
 

  • Aslen Tuncelili
  • Beş çocuk annesi
  • Oldukça otoriter bir yapısı var
  • Bu haftanın komutanı
  • Dövme yaptırmayı çok seviyor
  • Özgür bir yapısı var









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.