Zuhal Topal'la Sofrada Gamze Türkmen kaç puan aldı? 25 Aralık Cuma puanları - Zuhal Topal bugün kaç puan verdi

Zuhal Topal'la Sofrada Gamze Türkmen kaç puan aldı? 25 Aralık Cuma puanları - Zuhal Topal bugün kaç puan verdi
Türkiye'nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftasının daha sonu geldi. Pazartesi günü Tuğba Erdem'in başlattığı zorlu maratonda son sözü söyleyecek isim Gamze Türkmen. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Gamze Türkmen kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? 25 Aralık Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana 500 bölümü geride bırakan Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftasında daha sona gelindi. Güzel sunucu Zuhal Topal ve ekip arkadaşlarının hummalı çalışmaları ile ekranlara taşınan programda birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideleri arasındaki kıyasıya rekabette artık son kozlar oynanacak ve kazanan açıklanarak 15 bin lirası takdim edilecek. Bugün zirveye adını yazdırmak isteyen isim ise Gamze Türkmen. Genç gelin kendisine verilen sürede en iyi yemekleri yapıp menüsünü hazırlamak amacında. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Gamze Türkmen kaç puan aldı?  Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? 25 Aralık Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.


Gamze Türkmen'in menüsü

Bugün yarışarak kendi gününü geçirecek olan Gamze Türkmen'in kendisine tanınan sürede hazırlayacağı yemekler de belli oldu. FOX TV ekranlarında yayınlanan yarışmada güzel gelin kayınvalidelerin karşısına çıkaracağı listeyi sundu. Buna göre Türkmen'in menüsünde şu yemekler yer alıyor;


Gamze Türkmen kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Gamze Türkmen'in performansı yarınki kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Türkmen'in ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 25 Aralık Cuma puan tablosu


Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.









Zuhal Topal'la Sofrada Suzan Gökmenler

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya Karaca Ataş

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Marhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.