Zuhal Topal'la Sofrada Gamze Türkmen kimdir? 25 Aralık Cuma final yarışmacı gelini

Zuhal Topal'la Sofrada Gamze Türkmen kimdir? 25 Aralık Cuma final yarışmacı gelini
Dual Yapım imzasıyla FOX TV ekranlarındaki 500 bölümünü geride bırakan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 101. haftası da sona eriyor. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın konuğu olarak yarışmada birincilik mücadelesi verecek gelin ise Gamze Türkmen. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 25 Aralık Cuma final yarışmacı gelini Gamze Türkmen kimdir? Detaylar haberimizde.

Pazartesiden cumaya kadar yarışan gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesi sürüyor. Beş bölümde kayınvalideler sofrada, gelinler ise mutfakta ellerinden gelenin en iyisini yaparak 15 bin liranın sahibi olabilmek istiyor. Zamana karşı yarışta büyük bir stres yaşayan yarışmacılar rakibeleri ile de mücadele halinde oluyor. Bugün haftaya nokta koyacak son isim ise Gamze Türkmen oldu.  Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 25 Aralık Cuma final yarışmacı gelini Gamze Türkmen kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Gamze Türkmen kimdir?

Pazartesi günü yarışacağı açıklanan gelinler arasında güzelliği ile dikkat çeken ve bugüne kadar performansı merakla beklenen Gamze Türkmen kendisine verilecek 2.5 saatlik sürede en yüksek puanı alabilecek ve 15 bin lirayı kazanabilecek performansa imza atarak kayınvalidesiyllyle evden ayrılmak amacında. Özel hayatına dair açıklamalarıyla da gündeme oturacak olan güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler aşağıda yer almaktadır; 

  • 5 yıllık evli
  • Bir çocuk annesi
  • Planlı biri
  • Atarlı bir yapısı var
  • Aslen İzmirli


Zuhal Topal'la Sofrada Gamze Türkmen fotoğrafları

Güzel yarışmacının yarışmadaki performansı ilgiyle beklenirken haftaya nasıl nokta koyacağı da herkesi sabırsızlandırıyor. Adı açıklandıktan sonra Instagram başta olmak üzere birçok sosyal medyada kendisiyle ilgili araştırmalarda bulunulan Gamze Türkmen'in Zuhal Topal'la Sofrada'nın 505. bölümde yercih ettiği kombin fragmanda sınırlı bir sürede olsa da gösterilmişti.

Zuhal Topal'la Sofrada Gamze Türkmen









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.