Zuhal Topal'la Sofrada Maysa Kaya kimdir? - 30 Kasım Pazartesi yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Maysa Kaya kimdir? - 30 Kasım Pazartesi yarışmacısı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. Birbirinden renkli yarışmacıların tanıtıldığı günde mutfağa giren ilk isim Maysa Kaya oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 30 Kasım Pazartesi yarışmacısı Maysa Kaya kimdir? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada30 Kasım Pazartesi yarışmacısı Maysa Kaya kimdir? sorusu bugün çok soruldu. Sebebi ise yeni başlayan haftada hünerlerini sergileyecek ilk gelin olması. Türkmen gelini olarak programa katılan genç yarışmacı hakkında birçok soru sorularak yanıtı araştırıldı. Yemekleri ve menüsü ile kayınvalidelerin gözüne girmek, Zuhal Topal'dan da yüksek puan almak isteyen Maysa Kaya hakkındaki haberimizi sizler için derledik. Hikayesi ile kadınlar tarafından gururla karşılanan Maysa Kaya kimdir? sorusunun cevabı aşağıda yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Sofrada Maysa Kaya kimdir? 

Bugün yayınlanacak olan 58. haftanın ilk bölümünde kayınvalidesi Menşure Hanım ile birlikte 15 bin lirayı kazanmak isteyen Maysa Kaya 6 yıllık evli.1 çocuk sahibi. Türkmen gelini. Eli çok lezzetli. İnatçı mı inatçı. Öyle ki garson olarak çalıştığı yerin patronu oldu. Elinden kurtulabilecek bir lezzet yok!  Menüsü ile de herkese meydan okudu. Menüsünde yer alan yemekler herkesi şoke edecek.

zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada maysa kaya

zuhal topal'la sofrada nuray korkusuz

zuhal topal'la sofrada merve dilan zengin

zuhal topal'la sofrada Zeynep Kübra Erdal

zuhal topal'la sofrada Nazlı Kübra Keleş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.