Zuhal Topal'la Sofrada Nermin Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli - 12 Şubat Cuma yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Nermin Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli - 12 Şubat Cuma yarışmacısı
Türkiye'nin en lezzetli yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası da sona eriyor. Pazartesiden bu yana yarışan yarışmacılar arasında en çok puanı alan isim bugün 15 bin lirayı kazanacak. Adını ilk sıraya yazdırmak ve ödülle evine dönmek isteyen son isim Nermin Aksoy oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nermin Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 12 Şubat Cuma yarışmacı gelinini birlikte tanıyalım.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilgiyle izlenen bölümlerinin ardından bugün 108. haftası da sona eriyor. Pazartesi günü katılan gelin ve kayınvalidelerin ardından süren kıyasıya mücadelede artık son kez kozlar paylaşılacak ve ardından da Zuhal Topal sonuçları açıklayacak. Bugün kendisine verilen 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen son isim Nermin Aksoy oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nermin Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 12 Şubat Cuma yarışmacı gelinini birlikte tanıyalım.


 

Zuhal Topal’la Sofrada Nermin Aksoy kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 540. bölümde haftanın dördüncü gelini olarak mutfağa girecek Nermin Aksoy 3 yıllık evli. Bir çocuk annesi. Aslen Trabzonlu. İstanbul'da yaşıyor İnatçı bir yapısı var.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Şahine

Zuhal Topal'la Sofrada Gülfidan

Zuhal Topal'la Sofrada Şeyma Nur Cici

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Özbey

Zuhal Topal'la Sofrada Nermin Aksoy








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.