Zuhal Topal'la Sofrada Neşe Baş ve kayınvalidesi Ayşe Gödek kimdir? 2 Haziran Çarşamba yarışmacıları

Zuhal Topal'la Sofrada Neşe Baş ve kayınvalidesi Ayşe Gödek kimdir? 2 Haziran Çarşamba yarışmacıları
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü başlıyor. Pazartesiden bu yana süren rekabette gözler yine yarışacak gelin ve kayınvalideye çevrildi. Bugünün takımı ise Neşe Baş ve kayınvalidesi Ayşe Gödek oldu. Peki, Neşe Baş ve kayınvalidesi Ayşe Gödek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 2 Haziran yarışmacıları hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın üçüncü bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin amansız mücadelesinde gözler yeni güne çevrildi. Dün Gökçe Gülçiçekli ve kayınvalidesi Necmiye Açan hünerlerini sergilemek adına mutfağa girmiş, ardından da puanlar verilmişti. bugün is sırada Neşe Baş ve kayınvalidesi Ayşe Gödek var. Kendilerine tanınan sürede en iyi şekilde performanslarını sergilemek isteyen yarışmacılar hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Neşe Baş ve kayınvalidesi Ayşe Gödek kimdir? 2 Haziran Çarşamba yarışmacıları hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Neşe Baş kimdir?

Bugün yarıştığı zaman dilimi içerisinde adını şampiyonluğa yazdırmak isteyen Neşe 6 yıllık evli. 3 çocuk annesi. İkinci baharını taşıyor. Titizlik ve düzen takıntılı. Mutfakta da çok başarılı.

Zuhal Topal'la Sofrada Neşe Baş 


 

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Gödek kimdir?

Gelini ile birincilik için yarışacak olan Ayşe Hanım eski aşçı yardımcısı. Güler yüze ve tatlı söze çok önem veriyor. Şiirleri ile de sofraları renklendiriyor. 10 bin liranın sahibi olmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.