Zuhal Topal’la Sofrada Pelin Akın Kimdir?

Zuhal Topal’la Sofrada Pelin Akın Kimdir?
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerden ikincisi bugün ekranlarda performansını sergileyecek. Günün gelini ise Pelin Akın oldu. Kendisi hakkında araştırmalar başladı. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Pelin Akın kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Pelin Akın 12 Ocak Salı günü Zuhal Topal’la Sofrada programında yarışan Pelin Akın Kimdir? Kaç yaşında? Kaç yıllık evli? Eşinin adı ne? Zuhal Topal’la Sofrada Pelin Akın kaç puan aldı? sorularının cevaplarını bu yazımızda detaylı bir şekilde sizleri bekliyor. Bugün yayınlanacak olan 517. bölümde hünerlerini sergileyecek olan Pınar Hanım hakkında birçok sorgulama gereçkleştirilerek hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Pelin Akın kimdir?

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün yarışacak Pelin Akın'ın yemekleri kadar bu süre zarfında göstereceği enerji ve alacağı puanlarda kaderini belirleyecek. Pelin Akın 9 yıllık evli. Bir çocuğu var. Aslen Bolulu. Kendisi pastacı ve ailedeki neredeyse herkes aşçı. Bu durum Zuhal Topal'ın dikkatinden kaçmadı ve şaşırdığı olaylara karşı bayılan güzel sunucu listenin uzunluğu karşısında komik tepkiler verdi.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.