Zuhal Topal’la Sofrada Sadiye Akın Kimdir?

Zuhal Topal’la Sofrada Sadiye Akın Kimdir?
FOX TV ekralarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha başladı ve yarışmacılar hünerlerini sergileyip puanlarını vermeye devam ediyor. Dün Hanım Akgöz'ün ardından bugün masada rakibelerini konuk edecek isim Sadiye Akın olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Sadiye Akın Kimdir? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada Sadiye Akın 12 Ocak Salı günü yarışan Pelin Akın‘ın kaynanası Sadiye Akın kimdir? Aslen nereli? Sadiye Akın rakip gelinlere kaç puan verdi?12 Ocak Salı yarışmacı kaynana Sadiye Akın hakkında merak edilen bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. Bugün yayınlanacak olan 517. bölümde rakibelerini ve Zuhal Topal'ı masasında ağırlayacak olan Sadiye Hanım hakkında birçok sorgulama gereçkleştirilerek hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Sadiye Akın kimdir?

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün rakibelerinden gelecek eleştiriler karşısında vereceği puanlar merak konusu olan Sadiye Akın ile ilgili bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisine güveni tam. Aşçılık yaptı. Gelinine güveniyor. İstanbul da ikamet ediyor. Tek hedefi yarışmadan 15 bin lira ile dönerek hayallerine ulaşabilmek.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.