Zuhal Topal'la Sofrada Seda Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve fotoğrafları...

Zuhal Topal'la Sofrada Seda Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve fotoğrafları...
FOX TV ekranlarında 29 Aralık Salı günü yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 507. bölümünde yarışacağı açıklanan Seda Şahin ile ilgili araştırmalar başladı. Birbirinden iddialı dört rakibesine karşı mücadele verecek güzel gelin hakkındaki bilgiler de merakla öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Seda Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Bu yılın son haftasıyla izleyicilerin karşısına çıkan Zuha Topal'la Sofrada'nın ikinci gün yarışmacısı da belli oldu. Dün açıklanan sıralamaya göre salı günü yarışacak isim Seda Şahin olarak açıklandı. Kayınvalidesi ile birlikte 15 bin lirayı kazanmak isteyen güzel yarışmacı hakkında da araştırmalar yapılarak hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri görüntüleyebilirsiniz. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Seda Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Seda kimdir?

Kendisi 29 Aralık Salı günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 507. bölüm yarışmacısıdır. Haftanın ikinci günü performansını sergileyerek kayınvalidelerden tam puan almaya çalışacaktır. Hedefi 10 bin lirayı kaynanasıyla paylaşıp evine dönmektir. 5 yıllık evli. Bir çocuk annesi. Kendisi güzellik uzmanı. Yeni lezzetlere açık biri. Güzel giyinmeyi çok seviyor. Aslen Mersinli. Yarışmaya Mersin’den katılıyor. 


 

Zuhal Topal'la Sofrada Seda fotoğrafları

Yarışmanın bugünkü yarışmacısı olan Seda Şahin'in kendi gününde giydiği kıyafetler aşağıda yer almaktadır...

Zuhal Topal'la Sofrada Seda Şahin

Zuhal Topal'la Sofrada Seda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.