Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Kasım - 5 Kasım yarışmacıları kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Kasım - 5 Kasım yarışmacıları kimdir?
TV8'in sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'İn 8'inci haftası bugün başlıyor. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın beş gün boyunca konuk olduğu evlerde lezzet savaşı ve eğlence tufanı yaşanacak. Her anın izleyicileri ekran başına kilitleyeceği zorlu maratonun galibi ise cuma günü belirlenecek. İzleyiciler de yeni haftada yarışacak isimleri merak ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Kasım 2021 Pazartesi - 5 Kasım 2021 Cuma yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yeni sezonunda Zuhal Topal ile yoluna devam eden Yemekteyiz'de dopdolu bir heyecan daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı programda pazartesiden cumaya kadar yaşanacak olan 15 bin mücadelesi için herkes hazır. Yarışmacılar kendi günlerinde mutfağa girecek ve rakipleri karşısına çıkaracakları yemekleri hazırlayacak. Zuhal Topal da tadacağı lezzetleri yorumlayıp puanlayacak. Son günde de kazanan açıklanacak. Herkes iddialı ve hamarat olduğuna inanıyor. Seyirciler de bu haftanın kahramanlarını merak ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Kasım 2021 Pazartesi - 5 Kasım 2021 Cuma yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Kasım - 5 Kasım yarışmacıları kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki yarışmacıları sabırsızlıkla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanda bu isimler belli oldu. Haftanın yeni yarışmacıları aşağıda sıralanmıştır;

  • Aysel Torun: Ağrı Patnoslu. Sosyal medya fenomeni. Sunumları ile ön planda.
  • Emrah Karakaya: Yemeklerle haşır neşir. Dünya mutfağından lezzetleri mutfağında deniyor ve onlara yorum katıyor.
  • Turgay Samet Kaynar: Kozmetik ürünleri üretiyor. 
  • Elvan: Aysel Hanım ile girdiği tartışmada 3 puan için yorum yaptığını söyleyince Zuhal Topal şaşırdı.
  • Diğer yarışmacının yaka kartı fragmanda gözükmediği için yeni bölümle birlikte haberimizde yer alacaktır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de neler yaşandı?

Geride kalan hafta büyük bir çekişmeye sahne oldu ve 15 bin liranın sahibi açıklandı. Raziye Rojda Candar, Ali Akbaş, Ali Fuat Çavuşoğlu, Gönül Çendik ve Canan Kargı arasında ekranlara gelen rekabetten kazanarak evine ödülle dönen isim Gönül Hanım oldu. Hafta boyunca rakiplerinden daha fazla puan toplayan genç yarışmacı son şampiyon olarak kayıtlara geçmeyi başardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.