Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11-15 Ekim yarışmacıları kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11-15 Ekim yarışmacıları kimdir?
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin ilgisini çekmeye devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının yarışacağı zorlu maratonda yarışacak isimler belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim - 15 Ekim yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonda da adından söz ettirmeyi sürdüren Yemekteyiz'de ayın son haftası başlıyor. Ekim ayının ortasında ekranlara gelecek olan yeni haftada kimlerin yarışacağı şimdiden merak konusu oldu. Yayınşanan fragmanda yaşanacaklar da herkesi ekran başına kilitleyecek. Bu sebeple zorlu maratonun kahramanları merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Her anı çekişmeye sahne olacak, lezzet ve rekabet dolu programın takipçileri şimdiden sabırsız. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11-15 Ekim yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim - 15 Ekim yarışmacıları kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki yarışmacıları sabırsızlıkla bekleniyordu. Sosyal medyadan paylaşılan fragmana göre dört isim belli oldu. Buna göre ilk bölümde Sabahat Yüzgüleç Şahin yarışacak. Neşeli tavırları ile dikkat çeken Şahin'in yanı sıra Gizem, Ediz ve Naz da hünerlerini sergilemek adına kendi günlerinde rakiplerinin karşısına çıkacak. Diğer yarışmacı fragmanda gözükmedi.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de neler yaşandı?

Geride kalan hafta büyük bir çekişmeye sahne oldu ve 15 bin liranın sahibi açıklandı. Şerife Aktaş, Fatma Erden, Muhammet Berfu Savaş, Çağla Abdurrahmanova ve Tarık Aydın'ın kozlarını paylaştığı beş günlük süre sonrasında bir isim ödülün sahibi oldu. Tarık Aydın evine parayla dönen isim olarak zaferle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.