Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Eylül Pazartesi - 17 Eylül Cuma yarışmacıları kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Eylül Pazartesi - 17 Eylül Cuma yarışmacıları kimdir?
Türkiye'nin en ünlü sunucularından biri olan Zuhal Topal yepyeni bir yarışma ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların beş gün boyunca sürecek olan maratonda gösterecekleri marifetleri sonrasında alacakları puanlar ve oluşacak sıralama merak konusu. Pazartesiden cumaya heyecan dolu bir mücadele TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Eylül Pazartesi - 17 Eylül Cuma yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabi

FOX TV'de 600'den fazla bölümle seyircilerinin karşısına çıkan Zuhal Topal yepyeni bir maceraya başlıyor. Yeni sezonda daha önce Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan'ın sunduğu, ardından da yayın hayatına son veren Yemekteyiz'i sunacak olan güzel sunucu yine birbirinden hamarat isimleri ağırlayacak. Amansız bir rekabete tanıklık edilecek olan zorlu maratonda herkes ödülü kazanmak adına mutfaklarına girecek ve gün sonunda puanlarını alacak. Bu kez kayınvalidesiz ve bireysel olarak yarışacak yarışmacılar hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Eylül Pazartesi - 17 Eylül Cuma yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlayacak?

Daha önce format sebebiyle karşı karşıya gelen Acun Ilıcalı ve Zuhal Topal güçlerini birleştirdi ve Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün ekranlardaki yerini alacak. Saat 16.00'da başlayacak yarışmada yine yarışmacılar kendilerine verilen sürede ellerinden geleni yaparak cuma günkü finalde birinci olabilmek adına mücadele verecek.Ünlü sunucu da sosyal medyadan kendisine atılan tebrik mesajlarına tek tek cevap verecek heyecanını gösterdi.
 

zuhal topal'la yemekteyiz


ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal 23 Eylül 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk program sunucusu ve dizi oyuncusudur. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 12 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır. Aslen İstanbulludur.

2003-2006 yılları arasında yayımlanan Sihirli Annem dizisindeki "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. Atv'de yayımlanan Selena adlı dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam dizisinde birkaç bölümde oynamıştır. Sonrasında ise Zuhal Topal'la İzdivaç adında bir evlilik programı sunmuştur. Kanal D'de yayımlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır. 2011-2013 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan ve 91 bölüm süren Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya TV Ödülleri'nde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu Ödülü"nün sahibi olmuştur. Son olarak 2018-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan "Zuhal Topal'la Sofrada" isimli yemek yarışmasını sundu. Yarışma 625. bölümü ile ekranlara veda etti. Yine 2021'de TV8'de yemek programı olan "Yemekteyiz" programının sunuculuğunu üstlendi ve program "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" olarak yayınlanmaya başlandı.

FİLMOGRAFİ

TV PROGRAMLARI

2002 Film Gibi
2004 Hokus Pokus
2007 Şarkı Söylemek Lazım
2009-2011 Zuhal Topal'la İzdivaç
2011 Dört Dörtlük Kadın
2012 Kazanmak İçin Bir Dakika
2012 Hayata Dair Zuhal Topal
2014 Cümbür Cemaat
2015-2021 Zuhal Topal'la Sofrada
2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz

FİLMLER

2002 Suluboya
2004 Yol Palas Cinayeti
2009 Kirpi
2010 Deli Deli Olma


 

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdir?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerde daha fazla süre geçirmeye devam eden izleyiciler bu programı da yakından takip edecek. Çekimlerde tedbirlere ve yasaklara dikkatlice uyulurken sürekli de testler yapılarak yarışmacıların durumları kontrol altında tutuluyor. Yemek lezzetlerini ekranlara taşıyan yarışmacıların bu hafta kimlerden oluşacağı da merak konusu ve araştırılarak öğreniliyor. Yeni yarışmacılar programda açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.